0
Evropske lige

TAKO TO RADE VELIKI: U danima slavlja Barselona potpisuje nove ugovore

Objavljeno: 09.06.15 u 11:38

Samo dva dana nakon što je osvojena peta titula prvaka Evrope Barselona je krenula sa formiranjem tima za narednu sezonu pa je tako nakon što je potpisan ugovor sa Aleksom Vidalom produžena saradnja sa dva igrača koji su ponikli u klubu.

Uprkos najavama da bi mogao da napusti Nou Kamp i ode u Premijer ligu Pedro Rodrigez je ipak produžio saradnju sa Barselonom i to do juna 2019. godine, dok je Žordi Alba takođe stavio novi potpis, s tim što će on u klubu ostati godinu dana duže.

Ukoliko zainteresovani klub poželi da ih odvede iz Katalonije moraće da plati neverovatno obešećenje u visini od čak 150 miliona evra.

Pedro je u sezoni za nama odigrao 36 utakmica i imao je po šest golova i asistencija, dok je Alba 27 puta bio na terenu postigavši jedan pogodak, a pored toga je imao četiri asistencije za gol.

Podsećamo da je predsednik kluba Hoze Marija Bartomeu najavio da će trener Luis Enrike sigurno i naredne sezone voditi tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter