4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE NE ZAUSTAVLJA: U Humsku stižu štoper Čukaričkog i bivši kapiten crno-belih!

Objavljeno: 09.06.15 u 22:24

Posle dva pojačanja koja su stigla odmah po završetku sezone u Jelen Superligi, Partizan nastavlja da radi punom parom na dovođenju adekvatnih pojačanja za napad na Ligu šampiona.

Trener Partizana Zoran Milinković nekoliko puta je ponovio da želi još jednog štopera, kako bi dodatno pojačao zadnju liniju odbrane. Rešenje bi mogao da pronađe u stamenom štoperu osvajača kupa Srbije, Zoranu Renduliću. I sam igrač Čukaričkog ne skriva da je bilo razgovora i da se nalazi nadomak dogovora oko transfera.

– Istina je, bio sam na razgovoru u Partizanu i blizu smo dogovora. Trener Zoran Milinković me dugo poznaje i ceni kao igrača, što mi je i napomenuo u dijalogu. Imam dobru polusezonu na Banovom brdu, a možda dva najbolja meča odigrao sam upravo protiv Partizana, što me je takođe preporučilo ljudima iz kluba. Bili su izuzetno korektni i pošteni prema meni, tako da ćemo pričati ponovo – rekao je Rendulić za ‘Novosti’.

Tako bi Rendulić mogao da ostane u srpskom fudbalu, i pored ponuda iz Azije, i učestvuje u prvom i istorijskom Superkupu Srbije.

Danas je i definitivno postalo jasno da će Partizan ostati bez Nikole Drinčića, pa je sada potrebna adekvatna zamena na sredini terena. Rešenje na toj poziciji trebao bi da bude nekadašnji kapiten crno-belih Milan ‘Lola’ Smiljanić, koji već nekoliko meseci trenira sa svojim voljenim klubom.

– U pregovorima sam sa rukovodstvom Partizana. Prvi put smo pričali posle finala Kupa. Trenutno sam na odmoru van Beograda, ali do ponedeljka će se sve znati – istakao je Smiljanić.

0
0

4 Komentara

  1. Lola da valja igrao bi u nekom inostranom klubu . Dodje odnosno vrati se u Partizan odigra jednu sezonu i ode i naravno nema mesta u tom klubu i vraca se u Partizan, pa dokle vise ? ALOOOOO i mi jurimo ligu sampiona. Pa ko je ovde lud

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter