0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ORLOVI’ U GLAS: Znamo šta moramo da uradimo u Kopenhagenu!

Objavljeno: 09.06.15 u 17:56

Generalna proba pred kvalifikacioni meč sa Danskom je uspela, pa ‘Orlovi’ sada sa više vere dočekuje već spomenuti meč u nastavku kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

– Azerbejdžan nije tim koji je u rangu sa Danskom, ali nama je svaka pobeda bitna, bez obzira da li je reč o prijateljskoj ili kvalifikacionoj utakmici. Očekujem pobedu i u Kopenhagenu. Verujem da ćemo biti sve bolji – rekao je Lazar Marković.

Napadač Liverpula zna kako treba igrati u tom meču.

Moramo da sačuvamo naš gol, a siguran sam da ćemo uspeti da savladamo danskog golmana i dođemo do pobede –  rekao je Marković.

Optimist je i Radosav Petrović.

Nismo svih 90 minuta briljirali protiv Azerbejdžana kako rezultat pokazuje. Bilo je perioda sa padovima u igri i koncentraciji, to moramo da kanališemo do subote. Ne smeju da nam se ponavljaju bespotrebne greške, da dozvoljavamo sebi faze slabije igre, nego da delujemo kompaktno. Sami sebe smo doveli u ovu poziciju i nema nazad. Znamo šta moramo da uradimo u Kopenhagenu –  rekao je Petrović.

Jedan od najiskunijih reprezentativaca Zoran Tošić je istakao jedan segment igre:

Dance dobro znamo, i u meču protiv Crne Gore pokazali su ono što su radili i u Beogradu, protiv nas. Moramo da iznesemo pritisak, da ostanemo pozitivni jer nas to održava u igri. Nema više nazad, mora da se napravi iskorak, treba da ga napravimo u Kopenhagenu – rekao je Tošić.

Utakmica između Danske i Srbije igra se u subotu od 20.45 sati u Kopenhagenu. Već se zna ko će biti na našem golu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter