0
Domaći fudbal

ODREĐEN RASPORED TAKMIČENJA U SL: Zna se termin večitog derbija!

Objavljeno: 09.06.15 u 16:12

Ljubitelji fudbala u Srbiji ovog leta praktično neće stići ni da se zaleže fudbala, jer Superliga po novom sistemu kreće već 18. jula. U prostrijama Superlige danas je određen kalendar i raspored takmičenja za sezonu 2015/16, pa se već zna kada će na progamu biti i večiti derbi.

Partizan će na početku nove sezone dve utakmice igrati kod kuće, protiv novog superligaša Metalca, pa protiv Jagodine. Biće to prilika za Gorabre da dođu i na delu vide novi tim šampiona…

Što se tiče „večitog derbja“, ni na najveću fudbalsku svetkovinu se neće dugo čekati. Derbi će biti odigran u 9. kolu, 12. septembra, a domaćin će biti Crvena zvezda. Drugi derbi u prvenstvu odigraće se 27. februara na stadionu u Humskoj, a možda se večiti pre toga sastanu i u Kupu…

Crveno-beli će u prvom kolu na gostovanje, ali u Beogradu. Ugostiće ih OFK Beograd. Osvajač Kupa, Čukarički, gostovaće Vojvodini i to će biti derbi prvog kola.

Ceo raspored takmičenja možete da pogledate OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter