0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE: Još jedan internacionalac pakuje kofere

Objavljeno: 09.06.15 u 11:23

Sve je izvesnije da će aktuelni prvak Srbije Partizan morati da menja više od polovine tima pošto se spisku onih koji su napustili ili imaju nameru da napuste crno-bele priključio i slovenački reprezentativac Branko Ilić.

Prema saznanjima Žurnala za iskusnog defanzivca koji je u Partizanu igrao i u veznom redu interesuju se neimenovani turski klubovi, a on te ponude vaga u Sloveniji gde se sa saigračima iz reprezentacije priprema za predstojeća iskušenja.

Čak i da Ilić na kraju ostane u Partizanu čini se da za njega neće biti mesta u odbrambenoj četvorci pošto je trener Milinković dao zadatak upravi da pronađe pouzdanog štopera. Ipak, mogla bi na pojedinim mečevima da se ponovi slika iz drugog dela završene sezone kada je Slovenac igrao zadnjeg veznog.

Jedan od kandidata za štopersku poziciju bio je Portugalac Brandao, ali čini se da je Partizan odustao od njega pa je sada u prvom planu jedan domaći fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter