6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNO I KOD NAS: Zajednica superligaša donela revolucionarnu odluku!

Objavljeno: 09.06.15 u 20:05

Ono o čemu su mnogi, pre svih bivši selektor Radomir Antić pričali i predlagali, Zajednica superligaša je tek sada usvojila, tako da će se od ove godine u našoj zemlji prvi put igrati Superkup Srbije.

Godinama je Srbija bila jedna od retkih zemalja u čijem se fudbalu nije igrao meč između pobednika prvenstva i kupa, ali će se od ovog leta i to promeniti.

Naime, Zajednica superligaša je donela odluku da će se 11. jula igrati duel Superkupa Srbije, između Partizana i Čukaričkog, kao osvajača jedina dva trofeja.

Istina, predlog tek treba da se usvoji, kao i što treba da bude određeno mesto odigravanja meča za novi trofej u srpskom fudbalu, ali će ova odluka svakako obradovati sve ljubitelje fudbala u Srbiji.

Svakako hoće bivšeg selektora Radomira Antića, koji je godinama unazad predlagao odigravanje ovog meča, posebno u periodu dok je radio u Fudbalskom savezu Srbije kao selektor nacionalnog tima.

0
0

6 Komentara

  1. Totalna glupost,pogotovo posle promene sistema takmicenja u ligi.Tako ce najverovatnije neko iz vrha igrati cak 4 utakmice medjusobno,jednu za skroz nebitan superkup…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter