0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

KAKVA NEDELJA ZA BARSU: I Dani Alveš konačno rekao ‘DA’!

Objavljeno: 09.06.15 u 13:02

Posle višemesečnih peripetija, nekoliko preokreta u pregovorima, desni bek Barselone Dani Alveš odlučio je da potpiše novi ugovor sa klubom do 2017. godine.  

Kako su preneli svi španski mediji, ali i zvanični sajt kluba, Alveš je na kraju ipak pristao na manja godišnja primanja, ali uz mogućnost produžetka ugovora sa dve na tri godine, odnosno do juna 2018. godine.  

Brazilac je ovu vest potvrdio i na svom Instagramu emotivnom porukom “pratim svoje srce i one koji me vole“. 

 

„Seguindo meu coração e daqueles que me amam“

A video posted by DanialvesD2 My Twitter (@danid2ois) on

 

Podsetimo, Barselona je u roku od tri dana, nakon osvajanja Lige šampiona, uradila ogroman posao, potpisivanjem Aleksa Vidala, koji je doveden upravo na poziciju desnog beka. Potom, ugovore su produžili Đordi Alba i Pedro, a na kraju je i Alveš rekao ‘da’ i produžio ugovor. 

Pored svega toga, ne smemo zaboraviti, da je predsednik kluba Hoze Marija Bartomeu najavio da će trener Luis Enrike sigurno i naredne sezone voditi tim

Inače, Dani Alveš je stranac sa najviše odigranih utakmica u istoriji kluba – 343, a osvojio je čak 19 trofeja otkako je stigao na Kamp nou 2008. godine iz Sevilje za 35 miliona evra. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter