0
Domaći fudbal

Foto: YouTube printscreen

DRINČIĆ POTPISAO ZA MAKABI: Nešto će ga i tamo podsećati na Partizan, postaće talija

Objavljeno: 09.06.15 u 17:23

Kao što smo već najavili, Nikola Drinčić je danas potpisao za Makabi iz Haife. Iz Partizana je otišao kao šampion, a šampionsku, pa i duplu krunu najvaljuje i sa Zelenima.  


– Znam gde dolazim, već sam igrao u jednom velikom klub, tako da znam koji su Makabijevi zahtevi. Učiniću sve da igrama pokažem da nisam slučajno došao ovde. Daću sve od sebe, boriću se i nadam se da ću doprineti dobrim rezultatima. Došao sam da osvojimo titulu – reako je novi vezista makabija, koji titulu čeka još od 2011.

Ugovor je potpisan na dve+1 godinu. Interesantno je da je Drinčić broj 18 na dresu, koji je nosio tokom druge sezone u Partizanu. Očigledno mu je postao taličan.

Podsetite se kakvi su finansijski detalji ugovora i koliko je Partizan zaradio od prodaje Drine. Ovo je bila njegova poslednja poruka u vezi sa crno-belima, a koliki su Grobari Drinčići svedoči i ovaj detalj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter