1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BIĆE NA GOLU: Stojković brani protiv Danaca

Objavljeno: 09.06.15 u 08:29

Uoči samog početka prijateljskog meča protiv Azerbejdžana selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić bio je primoran da promeni golman odnosno na liniju je umesto planiranog Vladimira Stojkovića stao Željko Brkić.

U tom trenutku nije bilo poznato šta se tačno desilo u Sankt Peltenu i zbog čega je nekadašnji golman Partizana zamenjen, ali vrlo brzo je stiglo objašnjenje.

– Ukočio sam se i boli me rame, rekao je iskusni golman izveštačima posle utakmice.

Ukočenosti bol trebalo bi da nestanu vrlo brzo pa nema sumnje da će Stojković već u subotu ponovo biti na golu reprezentacije Srbije koja tada gostuju Danskoj u kvalifikacionom meču za plasman na Evropsko prvenstvo.

0
0

1 Komentara

  1. Kao da nemamo drugog golmana pored njega, lik je rupa, uglavnom, desi se i da odbrani nesto, retko i da ima neku neverovatnu odbranu.. Toliko mladih momaka koji su bolji i koji ne bi primili neke vrljave suteve ili neke golove koji to nikada ne bi trebali ni biti, ali sa ovim na golu su postali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter