0
Evropske lige

BARAŽ ZA SERIJU A: Bolonja posle drame se vratila u elitni rang

Objavljeno: 09.06.15 u 23:25

Posle Karpija i Frozinonea plasman u Seriju A obezbedila je i Bolonja, koja je posle neizvesnog revanša baraža eliminisala Peskaru i tako se vratila u elitni rang.

Nakon što je u prvom susretu odigrala u gostima 0:0 sa Peskarom, Bolonji je i u revanšu na njenom terenu bio dovoljan remi, pošto je bila bolje plasirana na tabeli, i ostvarila ga je odigravši 1:1. Treba naglasiti da se u Italiji ne gleda pravilo gola u gostima, već ukoliko su oba tima postigli isti broj pogodaka, odlučuje bolji plasman na kraju ligaškog dela.

Bolonja je povela pogotkom Sansonea u 37. minutu, a konačan rezultat je postavio Paskvato u 56. minutu. Peskara je od 66. minuta imala igrača više, ali nije znala da ga iskoristi.

https://www.youtube.com/watch?v=EqiCd9SUyCw

(youtube / Football Savi)

Sedmostruki šampion Italije tako se vratio posle godinu dana pauze u najelitniji rang takmičenja, zajedno sa Karpijem i Frozinoneom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter