1
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

VIŠE VOLI ‘MLADE MOMKE’: Ništa od najavljenog pojačanja za Partizan

Objavljeno: 08.06.15 u 18:30

I kada se pojavila informacija da bi Partizan u pohodu na Ligu šampiona mogao da angažuje jednog od aktuelnih ili bivših reprezentativaca, Gojka Kačara, Miralema Sulejmanija ili Miloša Jojića, bilo je jasno da ona nema mnogo veze sa realnošću.

Kačar i Jojić su jasno najavili da ostaju u Bundesligi, a svi vodeći portugalski mediji danas pišu da će nekadašnji omladinac Partizana, a u poslednje vreme član Benfike, pojačati redove Jang Bojsa.

Vrednost transfera bi trebalo da iznosi oko tri miliona evra odnosno toliko će na ime obeštećenja dobiti klub iz Lisabona koji je svojevremeno platio daleko više Sulejmanija Ajaksu.

Pored navedenih klubova povremeni reprezentativac je tokom karijere igrao još i za Herenven u koji je otišao ne upisavši nijedan nastup za seniorski tim Partizana.

0
0

1 Komentara

  1. Sulejmani ima jedan nastup za prvi tim Partizana, tačnije jedno drugo poluvreme u poslednjem kolu sezone. Pre nego što te otišao

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter