1
Domaći fudbal

SPISAK SVE DUŽI: Španci ‘grizu’, žele Partizanovog bisera po svaku cenu

Objavljeno: 08.06.15 u 10:41

Kako stoje stvari, uprava Partizana imaće velikih poteškoća da ovog leta u klubu zadrži jednog od najboljih igrača, Andriju Živkovića.

Nije tajna da je za uslugama sjajnog krilnog napadača crno-belih zainteresovana Roma, a prema dostupnim podacima vlasnik tog kluba, Valter Sabatini, „zaljubljen“ je u fudbalske veštine ovog igrača.

Svoj kvalitet mladi Andrija Živković potvrđuje upravo, igrajući U20 Svetsko prvenstvo u Novom Zelandu na kojem je postigao fenomenalan pogdak iz slobodnog udarca i na kojem se sa reprezentacijom Srbije plasirao u osminu finala.

FOTO: uefa.com
FOTO: uefa.com

Zbog svega navedenog, red ispred kase „Parnog valjka“ za plaćanje cene transfera ovog igrača sve je duži. Kako prenosi Sportski žurnal, interes su pokazali i španski klubovi, Real Sosijedad i Sevilja koji bi pre nego kasnije kaparisali sebi prava na ugovor vunderiknda.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Interes pokazala Benfika i Čelzi

Još tokom sezone, razne priče o potencijalnom odlasku Andrije Živkovića dolazile su do ušiju javnosti.

Tako se šuškalo, čak, da će Andrija Živković karijeru nastaviti u londonskom Čelsiju, a bilo je priče i o eventualnom odlasku u Benfiku.

[/stextbox]

 

0
0

1 Komentara

  1. šta da ga prosleđuju od kluba do kluba ko krkica isve ostale.majstore budi ti jos dve tri godine u srbiji pa onda idi ili odi u neki manji klub ko mitar e tad si na ceni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter