0
Fudbal

FOTO: twitter

SLUČAJ TETOVAŽA: Bivši igrač Crvene zvezde precrtao crtež Republike Srpske!?

Objavljeno: 08.06.15 u 12:51

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Bosne i Hercegovine prepravio je tetovažu koja je izazvala burne reakcije u njegovoj zemlji.  

Naime, on se na okupljanju reprezentacije Bosne i Hercegovine pojavio obučen u skladu sa vremenskim prilikama pa je majica kratkih rukava otkrila njegovu novu tetovažu. Na Ogenjnovom bicepsu je iscrtana mapa Republike Srpske što je u jednom delu javnosti shvaćeno kao “svetogrđe”. 

Nakon što se našao na udaru javnosti, naročito u BH Federaciji, Dnevni Avaz danas javlja da je Vranješ prepravio tetovažu i da sada umesto granica ima istetoviran sat, što je i bio njegov prvobitni plan.

– U ovom trenutku sam fokusiran samo na utakmicu protiv Izraela, koja nam je najbitnija u ovim kvalifikacijama. Ukoliko dobijem priliku za igru, pokazat cu koliko mi je bitan državni dres koji nosim – rekao je Vranješ. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter