3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVO POJAČANJE: Novi trener Zvezde odobrio potpisivanje ugovora sa reprezentativcem Crne Gore

Objavljeno: 08.06.15 u 00:13

Dok se na Marakani čekaju nova imena, među kojima bi mogao da bude i Rade Krunić, Miodrag Božović je uoči okupljanja tima upravi dao mig da je igrač koji je bio na proveri po njegovom ukusu i da klub potpiše ugovor sa njim.

Radi se o reprezentativcu Crne Gore Vladimiru Jovoviću, koji je i prošle zime bio na meti Crvene zvezde, sa čijim timom je trenirao ovog proleća nakon što je zaradio šestomesečnu suspenziju zbog fizičkog napada na sudiju tokom meča Sutjeska – Budućnost, u martu ove godine (što znači da bi mogao da debituje za crveno-bele tek početkom septembra).

Klub će u najskorije vreme potpisati trogodišnji ugovor sa 21-godišnjim vezistom koji već ima pet nastupa u seniorskoj reprezentaciji Crne Gore za koju je debitovao još 2013. godine.

Pored Jovovića u Ljutice Bogdana bi uskoro mogao da stigne i Milan Rodić, levi bek Zenita iz Sankt Peterburga, a u planu je i otkupljivanje ugovora Aleksandra Kataija od Olimpijakosa sa kojim se već pregovara tim povodom.

Evo zbog čega su se najvatreniji navijači Crvene zvezde protivili dovođenju ovog igrača.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter