1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEPE VESTI ZA GROBARE: Partizan čuva Živkovića?

Objavljeno: 08.06.15 u 20:55

Po nezvaničnim informacijama Partizan bi mogao da dobije najveće pojačanje ovog leta, to jest da zadrži krilnog napadača Andriju Živkovića.

Vihorno krilo su svi videli u redovima Benfike ovog leta, ali bi on u Humskoj mogao da se zadrži još nekoliko meseci. Naime, Partizan se ne pita puno oko transfera Živkovića, pošto ima svega 25 posto ugovora, ali bi on u crno-belom dresu mogao da ostane do kraja avgusta, to jest decembra ako se klub plasira u Ligu šampiona.

Prava na udarnu iglu „orlića“ ima menadžerska agencija Falija Ramadanija, koji planira da otkupi ceo igračev ugovor od Partizana. Ipak, Andrija bi ostao u Humskoj tokom kvalifikacija za Ligu šampiona, a možda i duže ako „parni valjak“ izbori plasman u „elitno“ takmičenje. Tako bi obe strane profitirale, Partizan bi ostavrio san igranja u najvećem evropskom takmičenju, a Ramadani bi dobio duplo veću cifru od dalje prodaje 18-godišnjeg bisera Andrije Živkovića.

Crno-beli su danas predstavili drugo pojačanje ovog leta Marka Jevtovića. Prvo je bio Nikola Trujić.

0
0

1 Komentara

  1. Da izbori plasman u LS?Da li se to neko zeza s nama?Sa ovim timom je tesko i prvo kolo da se prodje a ako se to nekim slucajem desi,drugo je plafon i kraj svih nadanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter