0
Evropske lige

DANI ALVEŠ OPLAKUJE SUDBINU: Moji snovi s Barsom su se približili kraju

Objavljeno: 08.06.15 u 09:51

Iskusni 32-godišnji defanzivac Barselone Dani Alveš sa svojim klubom osvojio je sve što se da zamisliti, ali još nije produžio ugovor.

Ovaj fudbaler koji godinama unazad igra ključnu ulogu u svom timu izjavio je da se približio rastanak sa klubom sa „Nou Kampa„.

Naime, nakon osvajanja triple krune s Blaugranom on se javnosti obratio dirljivim rečima. Ugovor Alvešu ističe krajem juna, ali početak pregovora dve strane nije na vidiku.

– Želim da zahvalim mojim saigračima i stručnom štabu što su me učinili srećnim u klubu – rekao je ovaj desni bek koji je u Barsu stigao 2008. godine iz Sevilje.

– Ne znam koliko dugo će još ovaj san trajati, ne znam ni da li su moji snovi sada na kraju. Ipak, nadaću se da je večan sve dok traje – kazao je Alveš.

– U Barsi sam bio srećan, biću srećan i na dan kada ne budem više tu, jer sam jedan od vas – istakao je Alveš.

Predsednik Barselone Džozep Bartomeu ranije je potvrdio će klub ima spreman ugovor za Alveša i da će pregovori početi po završetku sezone, iako sam Alveš nije siguran u te reči.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter