0
Rekreativo

Foto: HOTSPORT

U SUSRET REKREATIVO TURNIRU: Organizatori zajedno gledali finale Lige šampiona (FOTO)

Objavljeno: 07.06.15 u 13:13

„Rekreativo turnir u malom fudbalu za ekipu sa posla“ održaće se i ove godine po četvrti  put u organizaciji portala balonizafudbal.com i portala hotsport.rs. Tim povodom su ekipe oba portala organizovale gledanje finala Lige šampiona u beogradskom hotelu „Kristal“.

 

Ovom događaju su prisustvovali mnogobrojni sportski radnici kao i prijatelji portala. Prisutni su uglavnom navijali za Barselonu, tako da su na kraju meča imali razloga za slavlje. Program je vodila naša poznata voditeljka Divna Milovanović, a kratkim govorom je prisutne pozdravio vlasnik portala hotsport.rs Nikola Martać.

Nešto više o samom turniru rekao je jedan od organizatora, Ivan Ristić.
– Turnir organizujemo po četvrti put, u saradnji sa vašim portalom. Takmičenje će se održati u balonu za fudbal „Coin“ na Novom Beogradu i učestvovaće 16 do 20 ekipa. Turnir je zamišljen za poslovne ljude koji rekreativno igraju fudbal. Ove godine će se održati 13. i 14.juna.
 
U kakvoj formaciji će učesnici igrati?
– U formaciji četiri plus jedan. Želeo bih da dodam da poluvremena traju po 15 minuta.
 
Ekipe nkoje žele da učestvuju mogu se prijati do srede na adresu  turnir@balonizafudbal.com i na broj telefona 064/ 931-20-60.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter