0
Odbojka

FOTO: worldleague.2015.fivb.com

SVETSKA LIGA: Preokreti i pobeda Italijana u Bolonji

Objavljeno: 07.06.15 u 20:23

Odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je i treći poraz u ovogodišnjem izdanju Svetske lige pošto je u meču 4. kola grupe A izgubila u Bolonji od Italije sa 3:2, po setovima 25:14, 19:25, 18:25, 25:20, 15:12, posle dva sata i 12 minuta igre

Nakon ubedljivo osvojenog prvog seta „azura“ tim Nikole Grbića je mnogo bolje zaigra u nastavku i uspeo je da napravi preokret i povede sa 2:1 osvajavši setove pre svega zbog dobrog servisa kojim je pomeren prijem Italijana.

Međutim, uspeo je domaći tim da se vrati u igru osvajanjem četvrtog seta pa je pobednika i osvajača dva boda morao da odluči taj-brejk u kojem je Italija došla do velikih tri poena viška u samoj završnici (13:10). Imala je naša reprezentacija priliku za izjednačenje, ali kako je tu šansu pri rezultatu 13:12 propustila „azuri“ su došli do važne pobede.

Vodeća selekcija u grupi A je Brazil koji je ovog vikenda dva puta savlao Australiju i ima 11 bodova, sledi Italija sa 8 poena, Srbija je skupila 5, dok je Australija bez bodova.

Narednog vikenda naša reprezentacija dočejuje „karioke“, najpre u Novom Sadu u petak, a potom dva dana kasnije u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter