4
Domaći fudbal

STARA PRIČA U LJUTICE BOGDANA: Perspektivni golman tužio Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 07.06.15 u 10:51

Nevolje ne prestaju na stadionu’ Rajko Mitić’. Ko zna koji po redu igrač koji tuži Crvenu zvezdu je šesnaestogodišnji golman mlađih kadeta Vladan Đekić.

Kako piše dnevni list ‘Sport’, golman mlađih kadeta Vladan Đekić želi da napusti Crvenu zvezdu, zbog neisplaćenih stipendija. Trenutno je došlo do zastoja sa isplatama, što njegovi roditelji nisu želeli da istolerišu, te su zatražili raskid stipendijskog ugovora sa klubom.

– Nekorektno je da roditelji tuže klub zbog neisplaćenih stipendija. Da je Vladan došao kod mene, ja bih mu dao novac, ovako je, što se tiče mene, završio sa Crvenom zvezdom – rekao je Ognjen Koroman, trener ove veoma talentovane generacije, koja je nedavno osvojila Turnir prijateljstva u Bijeljini.

Koroman je i obrazložio svoje razočarenje ovakvim postupkom roditelja mladog fudbalera.

– Zvezda je mnogo uložila u njegov razvoj i napredak i ne mogu nikako da shvatim potez roditelja, koji su svom detetu napravili medveđu uslugu, zbog nekoliko neisplaćenih stipendija. Klub ima ima adekvatnu zamenu za bilo koga, pa i za golmana Đekića. Moramo svi da znamo da je Zvezda iznad svakog pojedinca – poručuje perspektivni stručnjak.

0
0

4 Komentara

  1. Trudim se da razumem ove roditelje, ali nikako mi ne ide.. U tekstu nije navedena nikakva informacija o tim ljudima i o ovom golmanu, kako zive, jesu li iz Beograda ili ne, pa ne mogu da kazem sve sto zelim. Ali znam i po sebi, verovatno dete sa 16 godina, roditelji sami pumpaju, i oni odlucuju o ovim stvarima, a ovom detetu ce kroz koju godinu mnogo biti zao zbog ovoga, i kajace se. Kao i njegovi roditelji. Ta dugovanja sigurno nisu veca od 500-600, ajde da kazemo 1000 eura, ako je u pitanju par meseci.
    Kada ce ovi novi klinci da shvate da ne mogu zaradjivati kao da su proslavljeni sportisti u kojem god klubu igrali, narocito sa 16 godina, kada treba da se dokazuju, da im na prvom mestu bude njihov razvoj i napredovanje, da brane utakmice, da imaju klub, i portfolio u kome stoji da su prosli mladje kategorije jednog od dva najveca srpska kluba.. Ali ne znaju ljudi o tome da razmisle, svakako je, siguran sam, postojao drugi nacin. Zazalice i roditelji, i ovo dete, zbog 500-1000 eura, da prodaju neciju karijeru.. To ce ih stici tek za koju godinu.
    O cemu mi pricamo, dete od 16 godina, da tuzi klub, pritom je MLADJI KADET?

    0
    0
    Odgovori
  2. Jadna li si Crvena kada si postavila ovog nekulturnog,prostog coveka da radi sa decom i jos se cudi sto decko tuzi klub a zaboravlja da je i on to cinio pre par godina i pita se sto od njega nisu potrazili novac?! Mozda zato sto si svojevremeno sa jos par prvotimaca krao mobilne i novac od omladinaca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter