0
Evropske lige

SINIŠA, ČEKA TE PAKAO: Dejo oduševljen zbog Mihinog angažmana, ali poziva na oprez

Objavljeno: 07.06.15 u 11:51

Ostalo je još samo da se ozvaniči potpisom i Siniša Mihajlović će postati novi trener Milana. Na Apeninima to je već gotova stvar, a njegov veliki prijatelj i nekadašnji saigrač u dresu Crvene zvezde Dejana Savićević presrećan je zbog toga.

Dejan Savićević bio je i ostao legenda Milana, gol koji je postigao protiv Barselone u pobedi u finalu Lige šampiona 1994. godine i naravno da je po završetku karijere nastavio da prati dešavanja u bivšek klubu. A trenutne aktuelnosti su takve da će novi trener biti njegov prijatelj i nekadašnji saigrač u Crvenoj zvezdi, Siniša Mihajlović.

– Oduševljen sam vešću. Došao je Miha u veliki klub, moj klub. Nadam se da će on biti taj koji će zaustaviti posrtanje Milana, i da će ga vratiti na staze slave. Ali da budemo jasni – uopšte mu neće biti lako – rekao je Savićević za ‘Blic’, a onda i objasnio zbog čega.

– Ne može se ništa preko noći, za uspeh je potrebno vreme. U Sampdoriji je imao drugačiji tip ekipe. Fakat je da roso-nerima škripi na skoro svim mestima u timu. Ovaj tim nije kadar za velika dela. Ima tu puno istrošenih i prezasićenih fudbalera. Budimo realni, titula će biti daleko – istakao je Dejo.

Mihajlović je bio igrač i pomoćni trener Intera, sigurno se očekuje makar mali otpor navijača, ali Dejo daje primer kojim takve sumnje odbacuje.

– Neće tu biti problema. Uostalom, bio je kratko među nero-azurima, i kao igrač i kao asistent Mančiniju, ukupno četiri godine. Pa i Leonardo, koji je proveo toliko godina u Milanu, trenirao je potom i Inter, bez posledica – zaključio je Dejan Savićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter