2
ATP

ĐOKOVIĆ: Čestitam Stenu, bio je hrabriji! Vavrinka: Novače, osvojićeš Rolan Garos!

Objavljeno: 07.06.15 u 19:24

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je Švajcarac Sten Vavrinka bio hrabriji u finalu Rolan Garosa i da je zasluženo osvojio veliki trofej. 

Đoković nije uspeo da osvoji titulu na Rolan Garosu, pošto je u finalu poražen od Vavrinke rezultatom 4:6, 6:4, 6:3, 6:4 i tako ostao bez jedine Gren slem titule koja mu nedostaje.

– Imao sam neke šanse u trećem setu da promenim tok meča, ali je on odigrao sjajno. ‘Svaka čast’ je jedino što sam mogao da kažem kod određenih udaraca. Možda sam mogao da budem malo agresivniji, ali nisam uspeo da pobedim. Sten ima moje veliko poštovanje. Postoje važnije stvari od pobede, a to su poštovanje i karakter, a Sten to ima  – rekao je Đoković. 

Vavrinka je posle pobede rekao da je odigrao meč života:

– Odigrao sam meč života, prosto mi je teško da u to poverujem. Igrati protiv Novaka jedan je od najvećih izazova. Znam koliko je želeo ovaj Rolan Garos i siguran sam da će ga jednog dana osvojiti – rekao je Vavrinka.

Pogledajte kako je publika u Parizu ispratila srpskog tenisera.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter