2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PLAĆA CEH DOBRIM IGRAMA ‘ORLIĆA’: Grof ostaje bez još jednog pojačanja?

Objavljeno: 06.06.15 u 23:55

Sjajne igre „orlića“ na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu okupile su veliki broj skauta najvećih evropskih klubova, što bi moglo da „pokvari“ posao srpskim velikanima Partizanu i Zvezdi.

Naime, Miodrag Grof Božović bi mogao da ostane bez jednog pojačanja. I to onog najzvučnijeg. Kako prenose italijanski i holandski mediji PSV želi da dovede u svoje redove Mijata Gaćinovića. Oko transfera talentovanog krilnog napadača Vojvodina se ništa ne pita, jer je ugovor prodala menadžerskoj agenciji iz Švajcarske. Ako se gleda sa ekonomskog aspekta onda je PSV daleko bliži Gaćinoviću od Crvene zvezde, koja je izrazila veliku želju da ga dovede na stadion „Rajko Mitić“.

Danas je ponudu Crvene zvezde zvanično odbio i slovenački napadač Andraž Šporar.

0
0

2 Komentara

  1. Mislim da treba sklopiti neki aranžman s nekom bankom o kreditu nekom od oko 10 mil.Zadržati onda ove naše mlade,dovesti Ivanića,Gaćinovića,Babića,Antonova,Gajića i Dražića i pustiti trenera da radi čak iako ne osvoji titulu ali zunaj da će sledeće i naredne biti naše,i obavezno par momka iz kadeta obavezno prebaciti u prvi tim ne da popunjavaju mesto već i da zaigraju 10 min.a ne da igra neki Parker,Orlandić,gavrić…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter