0
Evropske lige

NA CENI: Mančester siti daje 40 miliona za Sterlinga

Objavljeno: 06.06.15 u 09:09

Kako stoje stvari, dani mladog napadača Liverpula Rahima Sterlinga u tom klubu su odbrojani.

Već mesecima unazad se spekuliše kako će Sterling napustiti klub, a sve glasine su pojačane otkako je ovaj 20-godišnji reprezentativac Engleske odlučio da odbije ponudu Liverpula da potpiše novi, unosan ugovor.

Mega talentovani ofanzivac eksresno je postao jedan od najtraženijih igrača sa „Ostrva“, a za njegovim uslugama raspitivalo se nekoliko vodećih klubova „Starog kontinenta“, među kojima su i Real Madrid, Čelsi, Mančester junajted i Arsenal.

Ipak, najkonkretniji je, čini se, Mančester siti koji je, kako prenose ostvrvski mediji, spreman da investira sumu od 41 milion evra u angažman Rahima Sterlinga.

Čelnici Liverpula najavili su da neće prodavati ovog igrača čija je cena procenjena na 30 miliona. Međutim, njemu ugovor ističe sledećeg leta, pa je pitanje koliko dugo će Brendan Rodžers uspevati da odolova finasijski jakim ponudama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter