0
Košarka

MILICA DABOVIĆ UOČI EP: Ne želimo da propustimo ovu priliku!

Objavljeno: 06.06.15 u 17:41

Srpske košarkašice u utorak u ranim jutarnjim satim kreću put Sombatelja, gde će započeti nastup na Evropskom prvenstvu. Kapiten Srbije Milica Dabović priželjkuje medalju i da se tim kvalifikuje na Olimpijske igre.

– Ne želim da govorim o medalji. Mislim da bi trebalo da idemo polako, korak po korak. Svi mi, na čelu sa našom selektorkom smo prethodnih godina mnogo radili i posvetili se zajedničkom cilju. Zbog toga ne želimo da propustimo ovu priliku – rekla je Dabovićeva.

Ona je dodala da se tokom priprema radilo na svim detaljimada bi se na EP u Rumuniji i Mađarskoj ostvario dobar rezultat. 

Pripremni period je prošao veoma dobro što su pokazali i igra i rezultati koje smo prikazivali na prijateljskim utakmicama. Pobede možda i nisu toliko bitne, koliko je bilo važno da se što bolje uigramo i uvežbamo sve opcije. U četvrtak će biti prvi najvažniji momenat za sve nas. Letonija igra dobru košarku i želeće sigurno da nam se revanšira za poraz na Evropskom šampionatu pre dve godine – rekla je Dabovićeva.

Evropsko prvenstvo na programu je od 11. do 28. juna. Srbija će prvi meč odigrati 11. juna protiv Letonije, a protivnice u grupnoj fazi biće još Hrvatska, Rusija i Velika Britanija.

Za koji tim se odlučila Marina Maljković možete da pogledate OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter