0
Evropske lige

GARET BEJL: Nisam u svađi sa Kristijanom Ronaldom

Objavljeno: 06.06.15 u 10:10

Krilni napadač Real Madrida, Garet Bejl, tokom sveže okončane sezone bio je učestala meta kritika navijača „Los Blankosa“ koji su smatrali da je najplaćeniji igrač planete ekstremno preplaćen i klubu ne vraća na pravi način uloženi novac.

Kako je sezona odmicala, ovaj 25-godišnjak je gubio samopouzdanje, a u jednom trenutku su njegov autmobil, čak, zaustavili huligani koji su mu pretili i batinama ukoliko ne podigne nivo svoje igre.

Ipak, ovaj 100 miliona evra vredan fudbaler nema nameru da podvije rep i zbog svega navedenog da napusti Madrid. Plan Gareta Bejla jeste da ostane i pokaže igrama na terenu da je zaslužio dres „Kraljevskog kluba„.

– Da li će Real biti moj dom i naredne sezone? Naravno da hoće. Ja sam igrač Real Madrida i nastaviću da radim normalno. Uživam u klubu i nadam se da ću nastaviti to da radim – kazao je Bejl.

– Osećam se skrašeno. Jedva čekam da počnu utakmice i da osvajamo još trofeja. Moj cilj jeste da napredujem, da igram i da osvajam što više titula sa klubom, koliko god da smo u mogućnosti – istakao je Velšanin.

On se osvrnuo i na glasine da je u lošim odnosima sa Kristijanom Ronaldom.

– Te sve priče su apsolutno smeće. Kada si na terenu pokušavaš da pomogneš saigračima koliko god da možeš – objasnio je Bejl.

– Ljudi pokušavaju da stvore probleme čak i tamo gde ih nema. Sve na treninzima između mene i Kristijana je sasvim u normalnom stanju – podvukao je Bejl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter