5
Košarka

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Idemo u plej-of bez Murića i Milosavljevića, ali sa verom u sebe!

Objavljeno: 06.06.15 u 15:30

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u najavi polufinala plej-ofa domaćeg prvenstva da šampion Srbije u odbranu titule ulazi znatno oslabljen, ali sa velikom verom u sebe.

Problemi su ponovo okovali Partizan. Na poslednjem derbiju protiv Crvene zvezde u četvrtak novu povredu doživeo je Edo Murić i za njega je ova sezona najverovatnije završena, kaže Duško Vujošević.

– Za Murića je sezona verovatno gotova. Milosavljević je rovit (upala tetiva oko kolena), dok se Pavlović žali na udarce dobijene u poslednjem duelu sa Zvezdom – rekao je trener Partizana.

Duško Vujošević dodao je da veruje u svoje momke i još jednom je pozvao publiku da pomognu klub u teškoj situaciji.

– Pozivam navijače da ostanu uz tim do kraja i da kupovinom karata pruže neophodnu pomoć klubu. Verujem u ove momke, koji viteški trpe situaciju i uvek daju maksimum, pa će tako biti i u nedelju – ističe trener Partizana.

O Metalcu trener Partizana ima samo reči hvale.

– Metalac je opasan protivnik. Rezultati prethodnih duela sa njima ne govore tome u prilog, ali oni su uvek motivisani da naprave podvig. Plej-of je idealna prilika za to, ali ponavljam – verujem da će moja ekipa biti na visini zadatka u celoj seriji i da će izboriti plasman u finale. Prva utakmica je uvek jako važna – najavljuje Duško Vujošević.

Prvi meč igra se u nedelju od 20 časova u Pioniru, a drugi se igra već u utorak u Valjevu.

0
0

5 Komentara

  1. U finalu,da bi bili jednaki sa privatnim klubom političara iz Železnika,raspaliti Blažiču pesnicom po ljigavoj faci,nabiti Laziću po par lakata,Đženkinsa konstantno udarati po ramenu,i naravno ispraviti Kaliniću facu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter