1
Evropske lige

FOTO: arsenal.com

ARON RAMZI U VENGEROVOM STILU: Ne terbaju nam pojačanja

Objavljeno: 06.06.15 u 08:44

Sjajni velški igrač sredine terena Arsenala, Aron Ramzi, uveren je da njegov klub ne mora nužno da angažuje nove igrače kako bi osvojio Premijer ligu naredne sezone.

Vengerov sindrom“ polako uzima ekipu sa „Emirata“ pod svoje. Za francuskog stručnjaka se unazad godinama priča da poseduje „zmiju u džepu“, navijači mu često sa tribina skandiraju „spend“ (potroši), ali sve to na iskusnog stratega ne ostavlja nikakav uticaj.

Katanac na kasicu prasicu u Arsenalu je odavno stavljen. Filozofija (ne)potrošnje koju godinama negouje Venger, čini se, sada postaje i deo razmišljanja njegovih fudbalera. Barem tako deluje nakon izjave Arona Ramzija.

– Svaki klub dovodi nova lica i nekoliko igrača im ode… Međutim, sa grupom igrača koje mi imamo sada, duboko sam uveren da bismo imali sjajnu priliku da osvojimo Premijer ligu, naravno ukoliko svi ostanu zdravi – kazao je 24-godišnji fudbaler.

– Ovaj tim je prošao kroz mnogo toga u poslednjih nekoliko godina. Ukoliko naredne sezone budemo uspeli da krenemo snažno, sve će se promeniti u našu korist – smatra Ramzi.

– Glub se nalazi u pravoj poziciji. Ne moramo da puštamo igrače da odlaze, a tim se gradi već dugo, pa nema potrebe za nekim promenama. Lep je osećaj kada sve to znaš, a to samo znači da ova grupa može zajedno. Međusobno razumevanje već postoji, tako da ćemo biti sve bolji i bolji – priča Ramzi omiljenu Vengerovu baladu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter