0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SJAJAN GEST: Navijači Sanderlenda se zahvalili gospođi Advokat zbog svog menadžera Dika Advokata!

Objavljeno: 05.06.15 u 15:35

Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije uživa veliko poštovanje navijača Sanderlenda, koji su mu to iskazali na krajnje čudan i zanimljiv način.

Holandski stručnjak Dik Advokat je u martu preuzeo Sanderlend u prilično nezavidnoj situaciji, ali je ipak uspeo da se izbori za opstanak u Premijer ligi, čime je kupio simpatije brojnih navijača ovog kluba. A kada je po završetku sezone objavio da će ostati na klupi ‘crnih mačaka’ oduševljenje je bilo veliko.

Toliko da su fanovi Sanderlenda odlučili da mu poštovanje za takvu odluku odaju na interesantan način.

Oni su sakupili novac u želji da gospođi Advokat uruče buket cveta, kao znak zahvalnosti što je dozvolila suprugu da ostane na klupi Sanderlenda. Ali, umesto predviđenih 150 funti, sakupili su čak 2.000 funti, te su joj kupili veliki buket i poslali joj u njemu poruku zahvalnosti.

– Gospođo Advokat veliko hvala što ste nam omogućili da provedemo još jednu sezonu sa malim generalom – stoji u poruci navijača supruzi Dika Advokata.

Takođe, pristalice ‘crnih mačaka’ su obećale da će preostalih 1.850 funti darivati fondaciji kluba i dobrotvornoj organizaciji po želji gospođe Advokat. Sjajno!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter