0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNO U PARTIZANU: Ozvaničena dva pojačanja, spremaju se novi ugovori, možda i povratak kapitena?

Objavljeno: 05.06.15 u 12:26

Fudbalski klub Partizan ozvaničio je na svojoj oficijalnoj stranici dolazak Nikole Trujića i Marka Jevtovića u redove crno-belih, a pored toga pojavljuju se informacije da bi klub mogao da produži ugovor sa Nikolom Ninkovićem, ali i da se u tim vrati bivši kapiten Vojislav Stanković.

Jevtović i Trujić prva su letnja pojačanja Partizana, ozvaničeno je na sajtu ovog kluba. Jevtović, dosadašnji igrač Novog Pazara, obavezao se na četvorogodišnju vernost crno-belima. Marko je po vokaciji zadnji vezni i pojačaće sredinu terena u redovima šampiona. Promocija novog člana šampiona održaće se sledeće nedelje, kad se Jevtović vrati sa odmora.

Pored njega, šampion je danas pazario i drugo pojačanje, ovog puta iz kruševačkog Napretka – Nikolu Trujića. On je dete Partizana, pošto je prošao kompletnu školu crno-belih, a njegova promocija biće upriličena danas u 13.00 časova. Parafirao je ugovor na četiri godine.

Dakle, zvanično je šampion Srbije dobio dva nova pojačanja. A ne zvanično u narednoj sezoni bi mogao da bude jači za jesenašnjeg kapitena Vojislava Stankovića, koji je juče viđen u klupskim prostorijama, a s obzirom da Partizan traži levog štopera, situacija je odmah postala zanimljiva.

Pogotovo zašto je Stanković pred raskidom ugovor sa azerbejadžanskim Interom, u koji je zimus otišao baš iz Partizana.

– Klub je neočekivano upao u finansijsku krizu, duguju mi tri i po plate. Mogu da tražim raskid ugovora. U Azerbejdžanu više nije ružičasta situacija, šampion Karabag i trećeplasirana Gabalu su finansijski moćni, ostali ne – rekao je Stanković za ‘Žurnal’ i podgrejao spekulacije o povratku u Humsku.

Pored njega, Partizan bi pojačanje mogao da dobije u ostanku Nikole Ninkovića, kome ugovor ističe, a za kojeg je stručni štab Partizana procenio da bi mogao da pomogne timu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Obavio sam za sada samo neformalne razgovore sa trenerom Milinkovićem, direktorom Vazurom i predsednikom Popovićem. Nagovestili su mi da žele da nastave saradnju, a i ja sam voljan da potpišem novi ugovor“, rekao je Ninković za ‘Sport’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter