1
Košarka

KAZNE KLS: Plaćaju Partizan, Pavlović, Kalinić, Radonjić, a najviše igrač Konstantina

Objavljeno: 05.06.15 u 18:11

Prvi deo takmičenja u košarkaškoj ligi Srbije je završen, a u poslednjem kolu viđen e još jedan, deveti ovosezonski večiti derbi. Partizan je savladao Zvezdu, ali ne sa dovoljnom razlikom da bi bio prvi pred plej-of. A pristigle su i kazne…

Partizan je kažnjen sa 80.000 dinara zbog ubacivanja predmeta na teren i paljenja baklje u meču sa Zvezdom. Bek crno-belih Aleksandar Pavlović, inače najraspoloeniji u pobedi čete Duška Vujoševića u pobedi nad crveno-belima, sankcionisan sa 24.000 zbog ponovljene tehničke greške.

Krilni igrač Zvezde i reprezentativac Srbije Nikola Kalinić kažnjen je sa 90.000 zbog isključenja, dok će tehnička greška koštati trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića 12.000 dinara.

Što se kazni večitima tiče, za ovo kolo to je to. Najveću kaznu ipak zaradio je Nemanja Gudžić iz Konstantina i to zbog isključenja u meču protiv Tamiša – 100.000 dinara.

Evo kako izgleda idealni tim Superlige.

0
0

1 Komentara

  1. Значи у овој кумовској лиги скупља је техничка грешка него убацивање мобилних телефона на паркет.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter