0
Evropske lige

FOTO: youtube.com

FELIPE ANDESON: Ne želim da idem iz Lacija

Objavljeno: 05.06.15 u 11:48

Ofanzivni vezista Lacija, Felipe Anderson, nema apsolutno nikakvu nameru da napusti ekipu sa „Olimpika“ uprkos činjenici da ga mediji povezuju sa brojnim klubovima među kojima je čak i Bajern Minhen.

Ovaj 22-godišnji Brazilac zadovoljan je činjenicom da se njegov klub plasirao u Ligu šampiona naredne sezone.

– Ono što znam o svojoj budućnosti jeste da je ona vezana za Lacio za koji i dalje igram i nedavno sam obnovio svoj ugovor za još pet godina – kazao je Felipe Anderson.

– Takođe, skoncetrisan sam samo na dešavanja u mom klubu, ne gledam i ne razmišljam o bilo čemu drugom. Ne znam i ne zanimam se za bilo koje ponude, ponavljam, moja budućnost je ovde, u Laciju – istakao je Brazilac.

Član mlade U21 reprezentacije Brazila nije zaradio poziv za A selekciju za Kopa Amerika pošto ga je Dunga izostavio sa spiska iako se nalazio na širem spisku.

Međutim, Anderson nije uznemiren zbog toga.

– Moj cilj je da se plasiram na Olimpijske igre 2016. godine. Nakon prilike koju sam dobio u dresu reprezentacije, samo sam još više motivisan da treniram jače. Olimpijske igre su vrlo važno takmičenje i osvajanje medalje bi bilo sjajno, nešto o čemu sanjam. Ipak, trenutno sam fokusiran samo na klub i trenigne – podvukao je Anderson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter