0
Košarka

DETALJ KOJI BI MOGAO DA ODLUČI NBA ŠAMPIONA: Irving zabrinut, nije sve kako treba… (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.15 u 14:15

Kajri Irving noćas je odigrao maestralnu partiju za Klivlend protiv Golden Stejta u prvom meču velikog finala NBA lige, ali je u produžetku doživeo povredu kolena zbog koje je morao da napusti parket, a Kavsi su brzo nakon toga izgubili konce i izgubili.

Irving se sinoć vratio u tim posle dva meča pauze u finalu istočne konferencije protiv Atlante i bio je maestralan. Završio je meč sa 23 poena, sedam skokova, šest asistencija i četiri ukradene lopte. Bio je prava podrška Lebronu Džejmu, ali je Klivlend na kraju ipak izgubio u produžetku sa 108:100. Verovatno i zbog gubitka samopouzdanja posle povrede prvog pleja Kajrija Irvinga.

– Bilo je drugačije u odnosu na ranije povrede. Ne znam šta sam osetio, ali očito nije bilo kako treba. Možete i u mom glasu da čujete da sam zabrinut – rekao je Irving posle meča.

Ni najbolji igrač Klivlenda, Lebron Džejms, nije bio ravnodušan posle tog detalja.

– Bilo je teško videti tu situaciju i kako izlazi ka svlaćionici. Gledao sam kako je radio prethodnih dana da bi mogao da igra na ovom nivou. Ovo je veliki udarac za naš tim – rekao je Lebron Džejms.

https://www.youtube.com/watch?v=tEYoPFO1ePA

(youtube / NbaHighlightsHD)

Drugi meč finalne serije igra se u noći između nedelje i ponedeljka, od dva sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu, a domaćin će ponovo biti Golden Stejt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter