6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TETOVAŽA: Bivši fudbaler Crvene zvezde uzburkao javnost u Bosni zbog crteža ‘genocidne države’ (FOTO)

Objavljeno: 04.06.15 u 13:52

Celokupna javnost u Bosni i Hercegovini tačnije onaj deo javnosti koji se nalazi u BH federaciji podigla se na noge zbog nove tetovaže Ognjena Vranješa nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, a sada igrača turskog Gacijantepa.

Naime, on se na okupljanju reprezentacije Bosne i Hercegovine pojavio obučen u skladu sa vremenskim prilikama pa je majica kratkih rukava otkrila njegovu novu tetovažu. Na Ogenjnovom bicepsu je iscrtana mapa Republike Srpske što je u jednom delu javnosti shvaćeno kao „svetogrđe“.

FOTO: Radio Sarajevo
FOTO: Radio Sarajevo

Komentari na društvenim mrežama su različiti, retki su oni koji ne vide ništa loše u tome, dok je većina onih koji ovaj Vranješov čin smatraju kao „izdaju“ Bosne i Hercegovine i da se oni pitaju ne bi mu dozvolili da igra za reprezentaciju ove zemlje jer je tetovirao „genocidnu državu Republiku Srpsku“.

Postalo je poznato za koje utakmice odigrane u Jelen Superligi i Prvoj ligi Srbije UEFA smatra da su nameštene, znate li vi kose su i ima li na spisku Crvene zvezde ili Partizana?

0
0

6 Komentara

  1. Da, baš je veliki ponos nositi tetovažu koja simbolizuje najveći kukavičluk u novijoj istoriji čovječanstva! Nikada mi nije bilo jasno kako ljudi mogu da se ponose zemljom koja je utemeljena na krvlju nevinih!

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta je tu čudno? Čovjek istetovirao granice države koju voli i kojoj pripada. Svi mogu da ističu svoju ljubav prema otadžbini, samo ako to Srbi urade, onda je to za novinske naslove i nešto za osudu. Da su to granice tzv ISIL-a,ili zastava tzv armije bih onda to nebi bio problem. Strašno. Pozdrav bratu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Припрема се за наступ за Републику Српску… Човјек је професионалац, али поново је показао колико воли републику Српску и град Бањалуку. Људи га воле, а воли и он њих, чим дође у БЛ увијек части људе, помаже и сл.

    0
    0
    Odgovori
  4. Хахахахахаха, ма иди бре, ја реко истетовирао Непостојећу државу Косово, он истетовирао Републику Србску, па шта је ту лоше, истетовирао свој део одакле је родом, као када би неко из Србије истетовирао Шумадију, Војводину или слично -.-„

    0
    0
    Odgovori
    • Nije isto, Republika Srpska ima sve institucije koje jedna drzava moze da ima, sumadija pa ni Vojvodina nemaju nista tako. Covek je istetovirao svoju drzavu kao sto sam ja svoju Srbiju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter