4
Domaći fudbal

FOTO: LasPalmas FC

SVE VEĆI SPISAK POJAČANJA: Nigerijac na meti Crvene zvezde?

Objavljeno: 04.06.15 u 10:45

Crvena zvezda nije uspela da dovede Slovenca Andraža Šporara, te se uprava kluba bacila u potragu za novim napadačem, a možda ga je našla u drugoj ligi Grčke.

Naime, reč je o Nigerijcu Makauleju Krisantusu koji ima 24 godine i igra za AEK. Najveća vrlina mu je brzina, a proše sezone je na 13 utakmica postigao četiri gola za žuto-crne. AEK se vratio u Superligu Grčke i želi da dovede dva proverenija napadača, te bi Nigerijac mogao da napusti klub u kom je potpredsednik Dušan Bajević, a sportski direktor Branko Milovanović. To bi moglo da olakša posao oko dovođenja napadača Zvezdanu Terziću i Miodragu Grofu Božovićiu.

Makaulej Krisantus bio je drugi strelac SP za igrače do 17 godina 2007. godine, a u karijeri je branio boje HSV-a, Karlsruea, Frankfurta, Las Palmasa, Sivasa i sada AEK-a.

Crvena zvezda je zainteresovana i za „nestašnog“ momka Nemanju Radonjića, a evo i šta je Miloš Krasić rekao o treneru Crvene zvezde Miodragu Grofu Božoviću.

0
0

4 Komentara

  1. rajkovic
    petkovic lukovic pavicevic djordjevic
    ristic avramovski stojanovic jovic
    orlandic onjilo

    evo 11 sadasnjih igraca plus prikljuciti jos 3 do 5 igraca iz omladinske skole i ne treba tu bacati pare na strane igrace!
    rezerve : kahriman mbodj andjelkovic jovanovic grujic
    prodati: savicevic kovacevic cvetkovic parker

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi moji na 13 utakmica dao 4 gola i taj je pojačanje i dobar napadač,- da nije žalosno bilo bi smešno, pa defanzivci iz zadnje linije daju više golova od takvog i on je za nas pojačanje-jadno bedno.Novi došua parker, i da ne beše onih golova iz ofsajda datih vojvodini, o istom se ne bi ni pisalo ni čulo.Dokle bre više, dr. sa slike da srozavate ugled evropskog i svetskog šampiona, bolje jedno pravo nego 10 lažnih pojačanja da dovodite

    0
    0
    Odgovori
  3. Niko Crvena nema to sto imas ti, 64 000 000 eur duga drzavu da oprosti! Bankomat u Nemanjinoj radi li radi ali samo za jedan klub jer premijer je tako naredio

    0
    0
    Odgovori
  4. Licitacija ce trajati tokom leta,bar do pocetka JSL krajem jula jer tesko je ocekivati da ce Zvezda moci da zatvori roster pre pocetka kvalifikacija za LE koji pocinju 18 juna.Niti se ima para niti ce Bozovic zuriti jer uvek ostaje sansa da neko od veterana (Ninkovic,Zigic)dodje kasnije ako ne pronadju nesto unosnije tako da pocetak sezone pocecemo sa Kahriman-Cvetkovic,Pavicevic,Jovanovic,levi bek ?-Grujic,Ristic,Avramovski,Stojanovic-Jovic,Orlandic sto je sasvim dovoljno da eliminisemo amatere u kvalifikacija za daLJE otom potom.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter