0
Evropske lige

PREDOMISLIO SE: Ne samo da Advokat ostaje u klupskom fudbalu, već i u Sanderlendu

Objavljeno: 04.06.15 u 16:22

Holandski fudbalski trener i bivši selektor srpske reprezentacije Dik Advokat potpisaće ipak novi ugovor sa Sanderlendom, preneli su britanski mediji.

Advokat se predomislio oko odlaska i ostaće još godinu dana u Sanderlendu, preneo je Skaj Sports. Iskusni stručnjak je sa ovim klubom u poslednjem kolu uspeo da izbori opstanak u Premijer ligi, a ekipu je preuzeo u martu. Nasledio je Gusa Pojeta, koji je dobio otkaz.

Podsećamo, Holanđanin je na kraju sezone rekao da više ne želi da radi u klubovima i da zbog toga napušta Sanderlend. Brojni fudbaleri tražli su od 67-godišnjeg holandskog trenera da ostane, a šta je zapravo razlog promene odluke nije još poznato. Kao Advokatov naslednik na klupi premijerligaša spominjao se srpski stručnjak Slaviša Jokanović…

Advokat je tokom karijere, između ostalih, predvodio reprezentacije Holandije, Rusije, Srbije i Belgije, kao i klubove PSV Ajndhoven, Rendžers, Borusiju iz Menhengladbaha i AZ Alkmar.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter