0
Košarka

FOTO: KKCZ

NOVI PROFESIONALAC: Zvezda potpisala četvorogodišnji ugovor sa talentovanim centrom

Objavljeno: 04.06.15 u 13:08

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavio je sa praksom potpisivanja ugovora sa najtaletovanijim juniorima, pa je tako na red došao i kapiten ekipe koja je u maju u Madridu osvojila drugo mesto na finalnom turniru Evrolige.

Talentovani junior Crvene zvezde Telekom David Miladinović potpisao je prvi profesionalni ugovor. Miladinović je rođen 18. maja 1997. godine u Smederevskoj Palanci, visok je 209 centimetara, igra na poziciji centra, a sa Zvezdom je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Miladinović je ove sezone sa juniorima osvojio titulu šampiona Srbije, a prošle godine u Milanu osvojio je Evroligin fajnal-ejt. Mladi centar ima i uspešno reprezentativno iskustvo s obzirom da se 2013. godine sa kadetskom selekcijom Srbije okitio srebrnom medaljom na Evropskom prvenstvu, a godinu dana kasnije je sa selekcijom do 17 godina na Svetskom prvenstvu osvojio bronzano odličje.

I ove godine Miladinović će se boriti za dres sa državnim grbom pošto se nalazi na širem spisku juniorske i selekcije do 19 godina.

Ako niste videli pogledajte pet najlepših asistencija sezone Miloša Teodosića u izboru Evrolige. Takođe, večeras je na programu deveti pom redu duel Crvene zvezde i Partizana o ovoj sezoni, a više o tome pročitajte ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter