0
Evrokupovi

Foto: STARSPORT

MITROGOL: Prestanimo sa izgovorima, počnimo da pobeđujemo!

Objavljeno: 04.06.15 u 17:00

Reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović, osvrnuo se na meč sa Danskom koja je ‘biti ili ne biti’ za našu selekciju.

– Trebalo bi konačno da prestanemo da tražimo izgovore i da počnemo da pobeđujemo. Koliko smo često menjali selektore, nije ni čudo zašto nikako ne možemo da se uhodamo. Sada je pobeda jedina opcija – iskren je Mitrović.
 
Od golgetera Anderlehta se dosta očekuje. Da li takva očekivanja znaju da stvore dodatni pritisak pred ovako važan meč?
– Od kada sam zpočeo seniorsku karijeru, najpre u Partizanu i sada u Anderlehtu samo i znam da igram pod konstantnim pritiskom. To je normalno kad igra reprezentcija da sve oči budu uprte u nas.
 
Gde je zapelo u kvalifikacijama, kada ste do sada uspeli da osvojite samo bod?
– U nekim utakmica bi trebalo da smo favoriti. Nažalost, tu ima mnogo faktora koji utiču. Setite se samo kako je prekinuta utakmica sa Albanijom, a siguran sam da bismo ih dobili. Zatim samo dva dana posle toga se desila sramotna utakmica sa Danskom u Beogradu. Nismo uspeli da se psihički uzdignemo i to nas je koštalo.
Pred novu utakmicu sa Danskom imate proveru u vidu prijateljske utakmice sa selekcijom Arzejbedžana, šta očekujete od tog susreta?
– To je odlična prilika da vidimo gde smo i eventualno ispravimo šta treba. Pobeda bi nam značila zbog samopouzdanja.
 
Da li ostajete u Anderlehtu?
– To je još neizvesno. Pregovore sam prepustio ocu. Činjenica je da sam se malo zasitio. U Belgiji sam postao prvak sa klubom, prvi strelac lige, igrao Ligu šampiona… možda je vreme za nove izazove – rekao je Mitrović.
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter