3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KRASIĆ O TRENERU CRVENE ZVEZDE: Grof je napravio dar-mar u Rusiji!

Objavljeno: 04.06.15 u 10:03

Miloš Krasić idalje je glavna tema sportske javnosti u Srbiji, a plavokosi vezista je u intervjuu za Sport ponovio da je daleko od dolaska u Partizan i Crvenu zvezdu.

Bivši reprezentativac Srbije je pričao i o svom velikom prijatelju iz Rusije, a sada treneru crveno-belih Miodragu Grofu Božoviću.

– Družili smo se u Moskvi, izlazili zajedno. On je u Rusiji napravio dar-mar u pozitivnom smislu. Veliki trener i veliki zvezdaš. Od crveno-belih će napraviti čudo ako mu ruke budu odrešene. Vezane ne trpi. Odlično se poznajemo, ali me nije on zvao da dođem u Zvezdu, već neki drugi ljudi, pretpostavljam na njegov predlog. Ali ako i budem menjao klub dobro ću da izvagam – istakao je Krasić za Sport.

 

0
0

3 Komentara

  1. Najveci uspeh mu je sto je uspeo da dovede Skuletica u Lokomotivu sa Radojicom Bozovicem u dilu, podelili procenat i sad Bozovici uzivaju i krckaju dolare. EEEEEJ CETRI MILIONA za Skuletica??? Dok ima budala, pametni ce da uzivaju!!!
    E isto tako ce i ovde da rade zapamtite. Dovodjenje igraca po kumovskoj liniji, trange frange dok ih ne najure, pa posle opet u nekom jos glupljem timu. To rade od kad njih. Banda!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. On je vodio Amkar, Rostov, Lok. M i Din. M tako da nije imao ni 50 milke za transfere.. ako nekog pljujes moras znati nesto o njemu a ne samo da laprdas i glavna zabava da ti bude da uvredis ili isprovociras nekog na internetu.. svako dobro , pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter