0
ATP

ROLAN GAROS: Marej pretposlednja Novakova prepreka do trofeja

Objavljeno: 03.06.15 u 19:40

U poslednjem četvrtfinalnom duelu Rolan Garosa Britanac Endi Marej je sa 3:1, po setovima 7:6, 6:2, 5:7, 6:1, savladao Španca Davisda Ferera i tako obezbedio sebi novi duel sa Novakom Đokovićem.

Mogao je Škotlađanin i ranije do pobede pošto je uz dva seta prednosti imao i brejk u trećem, ali nije uspeo tada da privede meč kraju. Ono što mu tada nije pošlo od ruke jeste već u narednom setu u kojem je vrlo brzo poveo sa 5:0 i potom rutinski došao do važne pobede.

Oba polufinalna duela u muškoj konkurenciji biće odigrana u petak, u prvom će se sastati Stanislas Vavrinka i Žo-Vilfrid Conga, a u drugom Endi Marej i Novak Đoković.

Srbin i Britanac su do sada igrali 26. puta na turnirima iz ATP serije, a daleko uspešniji je naš igrač koji je zabeležio čak 18 pobeda. Ove godine odigrali su već tri meča i u sva tri je trijumfovao Novak od kojih je najvažniji onaj u finalu Australijan Openu u januaru kada je Đoković peti set osvojio rezultatom 6:0.

U prvom današnjem četvrtfinalnom duelu Novak Đoković je uspeo da savlada Rafaela Nadala i tako ga svrgne sa pariskog trona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter