1
Evropske lige

FOTO: twitter.com/nmdear

NE ŠTEDI SE NOVAC: Roma nudi milone za ‘Srpskog Robena’

Objavljeno: 03.06.15 u 09:26

Uprava fudbalskog kluba Roma sprema se da pošalje zvaničnu ponudu na adresu Štutgarda za srpskog internacionalca i mladog reprezentativca, Filipa Kostića.

Fantastični fudbaler bio je jedan od najboljih igrača u poslednje vreme za ekipu Štutgarda koja je, pre svega zahvaljujući njemu, opstala u Bundesligi.

Da se Kostić nalazio u pravoj formi najbolje svedoče natpisi ESPN-a koji ga je uvrstio rame uz rame sa Lionelom Mesijem i Kristijanom Ronaldom među kandidatima za najboljeg igrača meseca aprila.

Filip Kostić zaradio je nadimak, igrajći pre Štutgarda u GroningenuSrpski Roben“ zbog sjajnih partija na poziciji levog krila.

Kako se uveliko šuška po Nemačkoj, rimska „Vučica“ spremna je da izdvoji za ovaj transfer sumu od 12 miliona evra o čemu je i obavestila čelnike Štutgarda

Međutim, uprava „Švaba“ nije zainteresovana da proda srpskog mladog 22-godišnjeg igrača za ovu svotu novca, iako ga je iz Erste divizije dovela za duplo manji iznos. 

Ipak, veruje se da će Roma poslati novu, pojačanu ponudu, a za sada nema iformacija za koliku novčanu nadoknadu bi čelnici nemačkog prvoligaša dopustili italijanskom klubu da se upusti u pregovore sa srpskim igračem.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter