0
Evropske lige

NAPOLITANCI NE PRAŠTAJU: Navijači napali Iguaina i Anduhara

Objavljeno: 03.06.15 u 17:14

Malo je nedostajalo da Gonzalo Iguain bude junak Napulja pošto je u duelu sa Laciom sa dva pogotka izjednačio rezultat, a potom je imao priliku da golom iz penala donese potpuni preokret Napoliju u meču koji je odlučivao o putniku u Ligu šampiona.

Na nesreću svih kojima je ovaj klub na srcu Argentinac je loptu sa bele tačke poslao nebu pod oblake, da bi u samoj završnici Lacio došao do pobede koja ga je odvela u elitno evropsko klupsko takmičenje (2:4).

Iako je ljubimac većine navijača, koji mu zbog prethodnih zasluga nisu zamerili zbog tragičnog promašaja, grupa huligana je posle meča uspela da priđe i napadne Iguaina koji je bio zajedno a majkom i sestrom u taksiju.

Pored Iguaina napadnut je i golman Marijan Anduhar, koji je bio u svom automobilu, ali prema izveštajima italijanskih medija srećom niko od njih nije povređen već se sve završilo na verbalnom prepucavanju.

Sve navedeno verovatno će samo olakšati put Iguaina u London pošto se ovih dana pojavila vest da je za njega zainteresovan Čelsi koji traži zamenu za Didijea Drogbu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter