0
Evropske lige

LEGENDA JE MALO NERVOZNA: Italijanski reper obrukao Nedveda, pa se izvinjavao za ‘suknjicu’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.15 u 23:09

U Italiji je odigran humanitarni meč na kojem su učestvovale mnoge poznate ličnosti sa ‘čizme’, a osim humanitarnog karaktera, ovaj duel obeležio je sukob na terenu koji je izazvao Pavel Nedved.

U ovoj utakmici humanitarnog karaktera učestvovali su Aleks Del Pjero, Maks Alegri, kao i mnoge druge poznate ličnosti, ne nužno iz sveta fudbala. Prevashodni cilj bio je da se skupi potreban novac, pa je sve trebalo da prođe u prijateljskom tonu.

Ipak, temperamentni Čeh, Pavel Nedved, i dalje pokazuje takmičarski duh, iako već gotovo deceniju se ne bavi aktivno fudbalom. Italijanski reper Moreno u jednom trenutku je legendi torinskog Juventusa proturio loptu kroz noge, što u njegovoj aktivnoj karijeri nije uspevalo nj najpoznatijim fudbalerima.

Plavokosoj legendi očigledno to nije bilo za pravo, te je pravdu pokušao da podeli na svoj način. Nešto kasnije mu se ‘odužio’ veoma grubim faulom, ipak neprimerenim za ovakav tip utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=dS_SiqtPmZc

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter