0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘KOLETOV TROFEJ’: Škuletiću dovoljna jedna polusezona za titulu najkorisnijeg igrača JSL (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.15 u 16:28

Golgeter kakvog srpski fudbal davno nije imao! Petar Škuletić je poptuno zasluženo poneo titulu najkorisnijeg igrača domaćeg Prvenstva.

Iako je još u zimskom prelaznom roku prešao da brani boje moskovske Lokomotive, učinak u jesenjem delu sezone je zaista impresivan. Sa 14 golova i dve asistencije as Partizana zadržao je prvo mesto u trci za trofej „Dragutina Kostića“ koji u čast preminulog velikana sportskog novinarstva zajedno dodeljuju SVC DŽef, Agencija Sportnetwork i Sportski Žurnal.


(Izvor: Sportnetwork)

– Srećan sam zbog nagrade, posebno što sam otišao u polusezoni, pa dobija na još većem značaju. Bez saigrača i trenera Marka Nikolića, koji je bio vrlo korektan, ovo ne bih mogao da ostvarim“, rekao je Škuletić, tokom zimskog prelaznog roka prešao u moskovsku Lokomotivu.

Srpski reprezentativac nije krio zadovoljstvo što je njegov klub uspeo da vrati titulu u Humsku.

– Srećan što je Partizan uzeo titulu, jer mu i pripada. To je bio primarni cilj, kao i kup, ali to nisu uspeli. Ipak, titula je važnija.

Tokom dana pojavila se vest da će i jedan od najboljih fudbalera Partizana tokom leta napustiti klub, ali postoje najave da bi mogao da oprosti sva dugovanja klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter