2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDAN U NIZU PROPUSTA: Zvezda mogla da zaradi na njemu, a sada je u planu raskid ugovora

Objavljeno: 03.06.15 u 19:51

U prethodna dva prelazna roka pričalo se i pisalo da postoje ponude stranih, pre svega belgijskih klubova, za štopera Crvene zvezde Darka Lazića, ali u klubu je tada procenjeno da nije vreme za prodaju i da bi moglo u budućnosti više da se zaradi.

Posle godinu dana došlo se do toga da će mladi centarhalf najverovatnije dobiti čiste papire i može bez obeštećenja da napusti Marakanu, a on će kao kontrauslugu Zvezdi oprostiti dugovanja.

– Darko je dobar momak, koji je već 10 godina u Crvenoj zvezdi, ali nije zadovoljan načinom na koji se klub odnosi prema njemu. On ne želi da se rastane neprijateljski sa Zvezdom, jer mu je ona mnogo dala i on je dao sve od sebe da joj uzvrati. Međutim, jasno je da su male šanse da se njegova situacija na Marakani popravi i zato smo veoma blizu toga da Darko zatraži da ga klub pusti. Naravno, želja svih je da to bude prijateljski i da i Zvezda što više izvuče iz toga. Prošle zime je postojala mogućnost da klub zaradi na Darkovom transferu, ali on se, nažalost, nije realizovao. Sada bi mogli da dođemo u sličnu situaciju i zato mislim da je to najbolja varijanta za sve. Da se razumemo, Zvezdin dug prema Darku, nije mali, rekao je Lazićev menadžer i nekadašnji igrač Crvene zvezde Darko Anić.

Prema Anićevim rečima za sada već bivšeg igrača srpskog vicešampiona postoji interesovanje belgijskog Lokerena, kao i dva neimenovana ruska kluba.

Znate li koji je belgijski klub danas preuzeo bivši trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin?

0
0

2 Komentara

  1. treba ga odmah pustiti,zbog njegivih igara i katastrofalnih gresaka je i izgubljena titula i borba jos odavno.totalno neinteligentni potezi za jednog stopera ,ima snagu ,visinu i ostrinu ,ali fudbalska inteligencija 0

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter