4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ HUMSKE U ITALIJU: Golman ne želi više da tavori u Partizanu

Objavljeno: 03.06.15 u 17:43

Novopečeni reprezentativac Živko Živković čvrsto je prigrabio mesto na golu Partizana i nema nameru da ga ispusti tako lako pa oni koji mu konkurišu nemaju čemu da se nadaju, makar kada je u pitanju crno-bela „jedinica“.

Uz Milana Lukača koji je u potrazi za novim angažmanom kofere pakuje i treći golman Filip Kljajić koji je već dobio nekoliko ponuda.

Bivšeg golmana Metalca iz Gornjeg Milanovca želi na svom golu Mladost iz Lučana, ali problem za Lučance je u tome što Kljajić prema saznanju Sportskog žurnala ima ponudu i jednog italijanskog drugoligaša koja je daleko primamljivija pa je gotovo izvesno da će se 25-godišnji čuvar mreže preseliti na „čizmu“.

Još jedan igrač srpskog šampiona je na izlaznim vratima kluba uz najavu da će da oprosti sve dugove koje Partizan ima prema njemu, dok je bivši fudbaler crno-belih proglešen za igrača sezone u Jelen Superligi.

0
0

4 Komentara

  1. Znam ja Zivka odlicno, nekad smo zajedno trenirali u Slobodi, golman je vrhunski, ali kao covek je onako, malo je plitak i iskompleksiran!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zivko nema kvalitet ni za partizan a kamoli za reprezentaciju…njega guraju menadzeri i tole da bi partizan zaradio na njemu uostalom videcete cim pocnu kvalifikacije za LS…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter