0
Evropske lige

ITALIJANI ZAGRIZLI: Bivši napadač Partizana ponovo blizu Intera?

Objavljeno: 03.06.15 u 15:13

Milanski Inter, koji je ove sezone završio na osmom mestu italijanske Serije A, mogao bi ovog leta da dovede nekolicinu ozbiljnih pojačanja. 

Kako prenosi Gazeta delo Sport, crveno-crni su uveliko zagrejani da u svoje redove dovedu veznjaka PSŽ-a, Tijaga Motu, kao i crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića, koji je ove sezone branio boje Mančester Sitija. 

Postoje tvrdnje da će ga Inter ovog leta dovesti na pozajmicu, sa mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone.

Da li će ovaj transfer bivšeg igrača Partizana biti realizovan zavisi i od toga da li će neroazuri u svoje redove dovesti napadača Dortmunda Pjer Emerika Obamejanga, ali njegova vrednost od 40 miliona evra mogla bi za italijanski klub da bude prilično velika. 

Moti bi ovo bio drugi put da obuče dres Intera pošto je igrao za milanski klub od 2009. do 2012. godine. Jovetić je takođe igrao u Italiji za Fiorentinu, tako da ni njemu ne bi trebalo da bude strana italijanska sredina.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter