0
Domaći fudbal

DŽABA MU NUDILI I STAN I KĆER: Borjan potpisao za Ludogorec!

Objavljeno: 03.06.15 u 14:53

Golman Radničkog iz Niša Milan Borjan potpisao je novi trogodišnji ugovor za bugarski tim Ludogorec iz Razgrada, čiji je član bio i pre godinu dana. 

– Za tren oka smo se dogovorili. Bugari su zagrizli da me vrate, posle sjajnog proleća u niškom Radničkom. Uz pomoć Uroša Golubovića, bivšeg čuvara mreže Ludogoreca, sve je bilo lakše. Bukvalno, na meni je bilo samo da stavim potpis na ugovor – rekao je sada već bivši golman Nišlija koji je sjajno branio ove sezone za Radnički, a takvim partijama prirastao je za srce navijačima, kao i svim zaposlenima u klubu sa Nišave.

O tome svedoči i činjenica da je član lekarskog tima ovog kluba, izvesni Brada ponudio Borjanu stan i ruku svoje ćerke kako bi i sledeće sezone ostao na „Čairu“.

Međutim, nesuđeni tast će za taj poduhvat morati da sačeka sledeću sezonu i da isto to eventualno ponudi nekom novom heroju Nišlija, pošto će Borjan uprkos primamljivoj ponudi ponovo obući dres Ludogoreca, koji već dve godine za redom igra veoma dobro u evropskim kupovima.

Popularni „Real sa Nišave“ ove sezone završio je na devetom mestu Jelen Superlige, a najzaslužniji za opstanak i radost „Meraklija“ bio je upravo dvadesetosmogodišnji golman sa kanadskim pasošem, koji je rođen u Kninu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter