0
Tenis

FOTO: novakdjokovic.com

ĐOKOVIĆ RASPOLOŽEN POSLE VELIKE POBEDE: Mestimično oblačno, sa povremenim padavinama!

Objavljeno: 03.06.15 u 22:34

Srpski teniser bio je raspoložen, zadovoljan i sa osmehom na licu posle velike pobede nad Rafaelom Nadalom u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Đoković je bio veoma ubedljiv protiv najboljeg tenisera na šljaci i sa 3:0 lako prošao u polufinale gde će se sastati sa Britancem Endejem Marejem.

– Svestan sam da ću već sutra morati na ovo da zaboravim. Borim se da ne padnem u nesvest od zadovoljstva jer je četvrtfinale. Odigrao sam savršen meč, ali ima još dva meča i onda ćemo u nedelju da slavimo – rekao je Đoković.

Najbolji teniser na planeti je zadovoljan svojom današnjom igrom, ali pohvalio je i ‘kralja šljake’, Rafaela Nadala.

– Nije mala stvar pobediti Nadala na Rolan Garosu. Izuzetno sam zadovoljan i srećan što sam ovo postigao. On je najdominantniji igrač u istoriji tenisa na ovom turniru i to dovoljno govori o njegovom kvalitetu. Nije igrao na svom nivou, ali mislim da i ja imam zasluge za to, igrao sam veoma koncentrisano, staloženo i agresivno – istakao je prvi teniser sveta.

Meteorolozi su najavili velike vrućine u Parizu narednih dana, a srpski teniser je kazao da to neće mnogo uticati na njega.

– Nismo imali velike vrućine do sada, ali sam spreman za to. Svima su isti uslovi, prihvatiću ih kakvi god da su. Idealno je kao što je bilo protiv Rafe, mestimično oblačno, sa povremenim padavinama – rekao je Đoković uz osmeh.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter