0
Evrokupovi

FOTO: fcbarcelona.com

BARSIN JEDINI PROBLEM: Da li će Inijesta biti spreman za veliko finale?

Objavljeno: 02.06.15 u 14:31

Fudbaleri Barselone osvojili su u subotu trofej u Kupu kralja, a jedina glavobolja za trenera Luisa Enrikea jeste lakša povreda lista Andresa Inijeste.  

Kao što su juče preneli španski mediji, Inijesta je pod znakom pitanja za duel sa Juventusom, a današnji pregledi potvrdili su da Inijesta ima problem sa listom, ali da na sreću mišić nije pukao. 

– Osetio sam samo malu nelagodnost tokom finala protiv Atletika. U glavi ni ne razmišljam o opciji da ne igram u subotu. Imam dovoljno vremena da se pripremim i budem potpuno spreman. Nadam se da ću biti tu da pomognem ekipi da osvojimo Ligu šampiona koju toliko dugo čekamo – rekao je Inijesta na današnjoj konferenciji za medije.

Ipak, njegov nastup i dalje je pod velikim znakom pitanja i zavisiće od rehabilitacije u narednih pet dana koliko ima do velikog finala. 

Podsetimo, s druge strane, Juventus takođe ima jedan problem, pošto je povređen jedan defanzivac.

U okviru našeg specijala pred finale LŠ, podsetite se koji su sve igrači branili boje i Juventusa i Barselone, a i prisetite se jednog od velikih finala iz 1994.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter