0
Tenis

ANA VICKASTA POSLE PLASMANA U POLUFINALE RG: Našalila se na sopstveni račun!

Objavljeno: 02.06.15 u 17:25

Ana igra kao nekada… Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale Rolan Garosa posle ubedljive pobede nad Ukrajinkom Elinom Svitolinom.

A s obzrom na to da i ljubav cveta i da joj Švajni puža ogromnu podršku, pa i priređuje iznenađenja, bila je lepo raspoložena posle meča.
– Ne znam da li se osećam starom ili srećnom – rekla je 27 – godišnja teniserka, naravno šaleći se na svoj račun, budući da joj je ovo prvo polufinale gren slema posle sedam godina.

Te sada već davne 2008. Ana je upravo na Otvorenom prvenstvu Francuske osvojila prvu grend slem titulu. Sada je na dobrom putu da zabeleži još jedan vredan rezultat u karijeri.
– Bili su teški uslovi za igru, vetar je jako duvao i loptica je nekontrolisano odskakala po celom terenu, tako da je samo trebalo da budem mirna i da se stalno krećem – rekla je Ivanovićeva.

Protivnica u polufinalu biće joj Čehinja Lusi Safarova, koja je bila bolja od Garbine Muguruze sa 2:0 u setovima.

Može li Ana ponovo do trona?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter